ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει οποιοδήποτε προϊόν έχει αγοράσει από το κατάστημά μας σε διάστημα εντώς 10 ημερών από τη μέρα παραλαβής και να του επιστραφούν τα χρήματά ή να παραγγείλει κάποιο άλλο προϊόν της αρεσκείας του. Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Η επιστροφή είναι εφικτή, ανεξάρτητα του τρόπου πληρωμής (μετρητά-αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, χρεωστική/πιστωτική κάρτα/paypal). Ειδικά για τον τρόπο πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και paypal χρειάζονται μερικές εργάσιμες ημέρες μέχρι να πιστωθεί και πάλι το ποσό της συναλλαγής στο λογαριασμό σας, ενώ για την αντικαταβολή και την τραπεζική κατάθεση, είναι άμεση.

Το προϊόν, απαραιτήτως, θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε και να συνοδεύεται από τη συσκευασία του και την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Αν κάποιο από τα προϊόντα μας το παραλάβετε σε κακή κατάσταση (χαλασμένο ή χτυπημένο), τότε σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να  έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 2310436044 Εμείς θα σας το αντικαταστήσουμε (σε περίπτωση έλλειψης του ίδιου προϊόντος η αντικατάσταση πραγματοποιείται με παρόμοιο ή μη προϊόν της ίδιας αξίας) χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μας στέλνετε e-mail στη φόρμα επικοινωνίας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310436044. Αυτό μπορεί να γίνει έως και τη στιγμή της αποστολής από εμάς. Μετά την εκτέλεση της αποστολή η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί.